PLATFORM OUDERENZORG
Voor Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners
Zoek in nieuws:

Dit artikel delen via:
04-03-2019
Enquete Ouderen

Ben jij werkzaam als praktijkondersteuner en hou je je bezig met ouderzorg in de eerstelijnszorg? Dan nodigen we je graag uit voor het invullen van de enquête van NVvPO.

Aanleiding van deze enquête
Nederland vergrijst en tezamen met het beleid om ouderen langer zelfstandig thuis te laten wonen, wordt onder andere de ouderenzorg in de eerstelijnszorg steeds complexer. De praktijkondersteuner krijgt steeds meer taken op het gebied van multimorbiditeit en hoogcomplexe ouderenzorg. 
Als beroepsvereniging voor eerstelijnsprofessionals wil de NVvPO met haar ledencirkel POH-ouderen de praktijkondersteuner ondersteunen in - en helpen bij dit maatschappelijke vraagstuk. 
V&VN Praktijkverpleegkundigen-Praktijkondersteuners is gevraagd hierin mee te doen door de enquête onder de aandacht te brengen van onze leden en vervolgens in de ledencirkel/werkgroep de resultaten uit te werken.

Waarom deze enquête invullen?
Door deze enquête in te vullen en jouw kennis en ervaring te delen, krijgt de NVvPO ledencirkel POH-ouderen meer informatie over de achtergrond, opleiding, taken, kennis en behoefte van de praktijkondersteuner die zich bezighoudt met ouderen. En kunnen wij een visie vormen over kwalitatief goed opgeleide POH-ouderen en een advies uitbrengen welke scholing het beste aansluit. 

Klik hier om de vragenlijst te openen.

Het invullen van de vragenlijst kan tot en met 31 maart 2019 en duurt circa 10 minuten. Mocht je vragen hebben met betrekking tot de enquête dan kun je een mail sturen naar communicatie@nvvpo.nl

Meedoen in de ledencirkel/werkgroep?
Vind je het leuk en interessant om vervolgens met collega's de resultaten uit te werken en de visie te vormen op scholing die leidt tot goed opgeleide POH Ouderen? Meld je dan uiterlijk 22 maart a.s. aan via pvkpoh@venvn.nl.

Contactgegevens
platformouderenzorg@pvkpoh.nl
ACADEMIC JOURNALS ®
Copyright | Disclaimer